fredag 29. august 2008

PLASTKOPP

Nå har det seg sånn at jeg ikke hadde peiling på hva jeg skulle skrive om, men så ramlet jeg over en kort, liten video av den selveste Melissa. Et levende bevis på at noen ganger må man bare lage moroa selv, sånn er det bare. Her sitter Melissa og leker med en plastkopp, faktisk. Check it out( det er ikke så veldig bra kvalitet, i om med at det er mørkt + mobilkamera):

Ps: Sorry, Melissa. Jeg måtte bare, håper du overlever, Sweetie (aa) <3




5 kommentarer:

Melissa sa...

Jeg må bare få si at jeg nok en gang føler meg nokså uthengt. Ikke nok med at Christine dokumenterer sukker-sprekkene mine, men her har du filmet mitt autistiske oppførsel!? Og værst av alt, du legger det ut på bloggen din? Jeg ante ikke at denne videoen fantes. Jeg trodde jeg var usynlig jeg, at ingen så meg der jeg satt. Jeg fikk faktisk den plastkoppen av Jamie. Han laget den til meg. Bare meg. Den hang fantastisk nok på veggen min et par uker, før den falt under sengen min. Nå er den ikke der lenger. Sikkert blitt smeltet om. Plastbestikk?
Huff, jeg høres selvsentrert ut. Hvis noen leser dette: Jeg er ikke egentlig selvsentrert. Kanskje bare litt. Er du? Det er det som er spørsmålet. Hvis man stiller det riktige spørsmålet kan man nemlig komme seg ut av den vanskligste situasjon. Angrep har alltid vært det beste forsvar. Men om det er det riktige alternativet er en helt annen sak. Riktignok mange som synes å mene det. Jeg går i mot mengden der!
Kos deg Gry, og bare vent, jeg skal nok dokumentere deg også....

Nette91 sa...

Haha, dakar liten (aa) xD
Pff, du kommer nok aldri til å klare å dokumentere meg, honey ;)

Melissa sa...

Oh yes I will! You don't know my hidden SKILLS...

Andressa sa...

alltid kjekt med plastkopper, de kan fort bli en morsom leke :P

Susie sa...

plastkopp aww x) haha..;P